Star Wars serisi sinema severlerin en çok beğendiği bilim kurgu filmlerinden biri. Fortnite daha fazla oyuncuya ulaşabilmek ve mevcut oyuncularına daha iyi bir oyun deneyimi yaşatabilmek için Star Wars evrenini oyun ile birleştirdi.

Epic GamesStar Wars Jedi: Fallen Order filminden esinlenerek oyunu için kostüm tasarladı. Fortnite kostüm seçenekleri arasında yer alan Stormtrooper kostümünü satın almak için 1500 Vbucks ödemeniz gerekiyor.

Daha önce oyun için Avengers ve Batman gibi milyonlarca hayranı bulunan filmlerin de kostümleri yapılmıştı. Stormtrooper kostümü ile birlikte bu geleneğine devam eden şirket sevilen filmler için etkinlikler düzenlemeye devam edecek gibi görünüyor.

Şirket henüz kostüm detaylarını açıklamadı. Bazı kaynaklar oyunda farklı kostüm seçeneklerinin de olacağını iddia ediyor. Ayrıca bazı oyuncular gökyüzünde Imperial Star Destroyer gördüğünü belirtti.

Epic  Store üzerinden alışveriş yapan kullanıcılara 30 Kasım 2019 tarihine kadar kostümler ücretsiz sunulacak. Yeni konsepti ile birçok oyuncunun beğenisini kazanan Epic Games ’in bir sonraki kostüm etkinliği birço kişi tarafından merakla bekleniyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur