Yüzleri güldürüyor diyoruz, zira Galaxy S10 ile benzer şekilde bu cihazlar için de 2020 yılının başları işaret ediliyordu. Ancak, Samsung kullanıcıları sevindiren bir hamleye imza atarak amiral gemilerini güncelledi.

N97*FXXU1BSL7 sürüm numarasını taşıyan güncelleme 145 MB boyutunda. Bu nasıl güncelleme? dediğinizi duyar gibiyiz. Güncellemenin boyutunun bu kadar düşük olmasının nedeni Beta programındaki kullanıcılara gelmesi.

Beta programına dahil olan cihazlar 145 MB ile final sürümüne geçiş yapıyorlar. Dağıtımına Almanya ’da başlanılan bu güncellemenin ülkemizdeki ve dünyanın diğer bölgelerindeki cihazlara ulaşması birkaç hafta sürecektir.

Hatta, bazı ülkelerde güncellemenin 2020 yılına sarkabileceğini söylemeliyiz. One UI 2.0 kullanıcı arayüzünü ve Android 10 ’i cihaz ile buluşturan güncelleme, karanlık mod ve daha fazla gizlilik ayarı gibi standart yeniliklerin yanı sıra Samsung ’un kullanıcılara sunduğu onlarca farklı yeniliği cihazla buluşturuyor.

Samsung Galaxy A71 özellikleri ve fiyatı belli oldu

Beklenen gün geldi ve Samsung, 2020 Galaxy A serisinin ilk modellerini tanıttı. İşte serinin merakla beklenilen telefonlarından Galaxy A71'in detayları: Samsung Galaxy A71 özellikleri

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur