Samsung, Galaxy Note 10 ’un ABD versiyonu için iki yeni renk alternatifini devreye alıyor. Bunlardan biri Aura Kırmızısı diğeri ise Aura Pembesi. Şimdilik Samsung ’un kendi resmi mağazasında boy gösteren renk seçeneklerinin ilerleyen zamanda operatörlere de geleceği söyleniyor.

Yeni renk alternatifleri şimdilik yalnızca Note 10 için mevcut. Note 10 Plus modeli için henüz bir ekleme yapılmadı. Bildiğiniz gibi yıl sonu ile birlikte alışveriş sezonu da yaklaşıyor. Özellikle Black Friday gibi özel indirim günlerinde daha fazla müşteri çekmek isteyen şirketlerin böyle hamleler yapması oldukça mantıklı. Yeni renk tonları ile Note 10 modelini tazeleyen Samsung da kendine özel bir strateji geliştirmiş diyebiliriz.

Bu renkler Hindistan gibi bazı pazarlarda hali hazırda satışta. Ancak, aralarında ülkemizin de olduğu birçok ülkede ne yazık ki bulunmuyor. Renklerin ABD pazarına girmesi ile birlikte, ilerleyen zamanda diğer pazarlara da yayılıp yayılmayacağını zaman içinde göreceğiz. Samsung ’un ABD ’deki bu yeni renk stratejisi yalnızca alışveriş dönemine özgü de olabilir.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur