Samsung ’un en yeni serileri arasında yer alan Galaxy Note 10 serisi ailesine yeni bir model daha ekleniyor. Galaxy Note 10 Lite, bu ailenin en yeni üyesi olacak ve aileye göre daha uygun fiyatlı bir şekilde karşımıza çıkacak.

Uygun fiyatlı Galaxy Note 10 serisine ait bir telefon satın almak isteyenlerin beklediği telefon hakkında gelen son sızıntı ise batarya boyutu. Gelen sızıntılar arasında ortaya çıkan görselde, Galaxy Note 10 Lite bataryasını görüyoruz. Görselin çözünürlüğünden dolayı detaylar net olarak okumasa da, batarya boyutunun 4.500 mAh değerinde olduğu gözüküyor.

SM-N770F model numarası ile karşımıza çıkması beklenen Galaxy Note 10 Lite için şu ana kadar gelen detaylar arasında teknik özellikler de yer alıyor. Sızıntılara göre telefonda Exynos 9810 işlemcisi kullanılacak. Bu işlemci, geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Samsung Galaxy S9+ modelinden tanıdık bir işlemci. Samsung RAM tarafında da elini bol tutmayacak. Galaxy Note 10 Lite modelinde Samsung Galaxy A50 ’de olduğu gibi 6GB RAM kullanılması bekleniyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur