Ülkemizde hem devlet yetkilileri hem de şirketler corona virüsü konusunda yeni önlemler almaya devam ediyor. Dün açıklanan sayılar neticesinde corona virüsü ülkemizde artış göstermeden yayılmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde YemekSepeti kurucusu Nevzat Aydın, corona virüsü ile mücadele için bağış yapmıştı. Benzer şekilde Getir kurucusu Nazım Salur da mücadele için destek vereceklerini açıkladı.

Nazım Salur, Twitter hesabı üzerinden Turkcell, Vodafone ve Türktelekom’a çağrıda bulundu. “Teknoloji ile teması az olan 65 yaş üzeri vatandaşlarımızdan beraberce sipariş alalım. İhtiyaçlarını biz götürelim, ödemeyi siz alın” ifadelerini kullanan Salur’a ilk olarak Turkcell CEO’su Murat Erkan‘den cevap geldi.

Erkan cevabında yaşlılar hakkında yapılabilecek her türlü konuda birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirtti. Bu konu hakkında gerekli değerlendirmenin yapılacağının altını çizen Erkan, toplum için faydalı bir iş ortaya çıkarmak istediklerini açıkladı.

Bu zor günlerde @Turkcell, @VodafoneTR ve @TurkTelekom'a @getir olarak çağrı yapıyorum. Teknolojiye az kullanan 65 yaş üstü büyüklerimizden beraberce telefonla sipariş alalım. İhtiyaçlarını biz götürelim, ödemeyi siz alın. @Murat__Erkan, @ColmanDeegan, @umitonaltr ne dersiniz?

— Nazım Salur (@NazimSalur) March 23, 2020