God of War, PlayStation 2 çıktığından bu yana Sony‘nin en seçkin oyunlarından biri oldu ve olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl serinin dördüncü oyununu beklerken, şirket yeni oyunu sadece God of War olarak sunma kararı aldı. Tabii ki isim ile birlikte oyunun tüm oynanış dinamiklerinde de köklü bir değişikliğe gidildi.

Bu değişiklik, diğer oyunlarda olduğu gibi oyuncular tarafından tepki çekmek yerine, çok güzel tepkilere sebep oldu. Çünkü oyun dinamikleri ve grafiklerindeki değişiklikler gerçekten sağlam kurgulanmış ve hikayedeki akışa çok güzel yedirilmişti.

Bugün ise yeni GoW konusunda detaylar ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz yıl PlayStation 4 için God of War yayınlandıktan sonra, yapımcı stüdyo Santa Monica yeni iş ilanları paylaşmaya başlamıştı. Aranan unvanlara göre, birçok kişi bu yeni iş ilanlarının God of War 5 ekibi için olduğunu öne sürdü.

Yakın zamanda da PlayStation 5‘in sızıntıları çıkmasıyla birlikte God of War ’ın yeni oyunu konusunda da farklı söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Yeni oyunun çıkış tarihi konusunda, GoW 3 ile yeni God of War arasındaki 8 senelik bir zaman dilimi gibi uzun bir tarihin bulunmayacağı söyleniyor.

Hatta God of War 5 olarak adlandırılıp adlandırılmayacağı bile henüz net değil. Fakat bazı kaynaklar geçtiğimiz yıl çıkan oyunun devamı niteliğinde bir hikaye ve dinamiğe sahip olmasından dolayı 2021 Nisan gibi yeni oyunun piyasaya sürüleceğini iddia ediyor. PlayStation 5 ’in çıkış tarihiyle de bu durum biraz daha netlik kazanacak gibi duruyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur