Huawei ’nin 2020 model orta segment mobil cihazlarının sızdırılmaya devam ettiği şu günlerde tabletle ilgilenenler için de güzel haber geldi. Geçtiğimiz günlerde farklı sızıntılarıyla karşımıza çıkan cihaz, bugün detaylı görüntüleriyle ortaya çıktı.

Birkaç gün önce kullanım testlerinin yapıldığı esnada sızdırılan ve karşımıza çıkan yeni Huawei tabletinin kod adı Marx‘dı. Cihazın MediaPad M7 olduğu söyleniyordu. Fakat bugün çıkan görüntüler ve raporlar MatePad Pro ismiyle karşımıza çıkacağını neredeyse kesinleştirdi.

Delikli ekran tasarımıyla ön tarafta bir kamera barındıracak cihaz, arka tarafında da ikili kamera kurulumu ile karşımıza çıkıyor. Tabletin mekanik klavye destekli bir yapıda tasarlanması ve kalemi ile de Apple ’ın iPad‘leri ile rekabet için sunulacağını düşündürdü.

Önceki sızıntılar bu tabletin siyah veya beyaz olmak üzere iki renkte satışa sunulacağını gösteriyordu. Fakat sızdırılan raporlarda tabletin yeşil ve turuncu renklerinin de satışa sunulacağı belirtiliyor. Tasarım konusunda birçok detaya hakim olunsa da tabletin şu an bilinen pek bir özelliği yok.

Fakat daha önce çıkan sızıntılara göre tablet Kirin 990 işlemci desteği ile gelecek. Bununla birlikte 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı sunacak. Ekran altı parmak izi desteği de beklenen önemli özellikler arasında. Cihazın M Pen desteği ile de gelmesi kullanıcıları sevindirecek gibi duruyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur