Mate 20 Lite modeli için sunulmuş olan güncelleme, Lite model kullananları merak içine soktu. P30 Lite kullanıcıları da söz konusu güncellemenin gelip gelmeyeceğini merakla bekliyordu. Bekleyiş son buldu ve ilgili model içinde beta güncellemesi sunuldu.

İlgili arayüz güncellemesinin Avrupa Bölgesinde yayımlandığının altını çizelim. Türkiye içerisinden de kısa sürede erişilebilir olacak olan güncellemeyi edinmek için yapmamız gereken birkaç tane işlem yer alıyor.

Cihazınızın belirli bir güncelleme sürümünde olması gerekiyor. Bu sürüm kurulu ise direkt olarak programa katılım talebi iletilebiliyor. İlgili kararlı sürüm olan 9.1.0.248 güncellemesi yüklendikten sonra beta programı için hazırsınız demektir.

Programa katılmak için ayarlar → sistem menüsüne gittiğiniz zaman EMUI 10 Beta programına katılmak üzere bir bildirim almanız gerekiyor. Bildirimdeki yönergeleri de takip ettikten sonra yükleme işlemini yapabilirsiniz.

İşlemi yapmadan önce önemli verilerinizin bir yedeğini almanızı da tavsiye ediyoruz. Çünkü beta program sürecinde oluşabilecek hatalar neticesinde kişisel verilerinizi kaybedebilirsiniz.

Yeni kullanıcı arayüzü ile birlikte bir takım yenilikler kazanacak olan Huawei P30 Lite, en başta karanlık mod özelliğine sahip olacak. Bunun haricinde sistem içerisine Magazinestlye UI dahil edildi. Cihaz içerisinde yeni bir arayüz olarak yer alacak olan Magazine-style, kullanıcı deneyimini iyileştirmek üzere beta programında yer alan yeniliklerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan Morandi UI renk sistemi de eklenen güncelleme, cihazın renk deneyimi konusunda yardımcı olacak.

Huawei P30 lite kutusundan çıkıyor

Merakla beklenen Huawei P30 lite kutusundan çıkıyor. İşte Huawei P30 lite fiyatı ve özellikleri, Huawei P30 lite kutu içeriği ve ilk izlenimlerimiz videoda!

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur