Pacifica uygulaması

Son zamanlarda çok stresli ve kaygılı hissediyorsanız ve bu problemi çözmeye odaklandıysanız Pacifica uygulamasını deneyebilirsiniz. Göz teması kurmak, birine iltifat etmek gibi seçenekler sunan uygulama ile meditasyonunuzu basitçe tamamlayabilirsiniz. Uygulamaya Play Store ve App Store’dan erişebilirsiniz.

MindFi

MindFi uygulaması

MindFi uygulaması Google Play Store ve App Store’da yer alıyor. MindFi ile günün her saatinde 30 saniye ile 4 dakikalık mini meditasyonları sığdırabilirsiniz. Ruh halinizin seviyesine göre size uygun bir meditasyon saptayan uygulama tamamen ücretsiz.

Meditasyon

Meditasyon uygulaması

Yerli uygulama Meditasyonu da hem App Store hem de Google Play Store’dan ulaşabilirsiniz. 150’den fazla meditasyon seçeneği ile uykusuzluğunuza, stresinize nefes probleminize ve odaklanma sorunlarınız için çözümler bulabiliyorsunuz.

iOS için en iyi 3 radyo uygulaması!
iOS için en iyi 3 radyo uygulaması!

Son zamanlarda çoğu kişi radyo istasyonlarını takip etmek yerine en sevdikleri müziğin keyfini çıkarmak için Apple Music ve Spotify gibi müzik platformu hizmetlerine yöneliyor. Sizler için en iyi radyo uygulaması listesi hazırladık!

Simple Habit

Simple Habit uygulaması

“Günlük yaşamım oldukça yoğun meditasyona en fazla 5 dakika ayırabilirim.” diyorsanız bu basit arayüzlü Simple Habit uygulaması tam size göre olabilir. Günlük gevşeme egzersizleri ile meditasyonunuzu kolayca tamamlayabilirsiniz.

Headspace

Headspace uygulaması

Listenin hem App Store hem de Google Play Store’da bulunan son uygulaması ise Headspace. Kullanıcılarına kısa meditasyonlar sunan bu uygulamayı kullanabilmeniz için üyelik oluşturmanız gerekiyor. Ayrıca Facebook hesabınız ile de uygulamaya kolayca erişebilirsiniz.