Kuo tarafından geçtiğimiz aylarda paylaşılan ilk satış tahminleri, 30 milyon ile 40 milyon adet arasındaydı. iPhone SE 2 satış tahminlerini revize eden analist, Apple ’ın 2020 yılının sonuna kadar en az 20 milyon satış yapacağını belirtiyor.

Eğer kullanıcıların beğenisini kazanan bir telefon olursa, bu rakamın 30 milyon seviyesine ulaşacağı düşünülüyor. İlk iPhone SE ’nin satış rakamları 2016 yılının sonunda 30 milyon adet seviyesine ulaşmıştı.

Sizlere daha önce belirttiğimiz gibi Apple ’ın yeni telefonu iPhone 5S modelini değil, iPhone 8‘i baz alacak. Daha büyük bir ekrana ve iPhone 8 ’e oldukça benzeyen bir tasarıma sahip olan iPhone SE 2, Apple A13 Bionic işlemciden güç alıyor.

3 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile gelen telefonun, 256 GB depolama alanı sunma olasılığının olduğu belirtiliyor. Touch ID teknolojisinin kullanılmaya devam edileceği telefon, 4.7 inç büyüklüğünde ekrana sahip.

Tüm bunlara ek olarak kablosuz şarj ve 18W hızlı şarj gibi güncel özellikler, iPhone SE 2 ’de yer alacak. Apple ’ın yeni telefonunu Mart ayının sonunda düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtması bekleniyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur