MediaMarkt Koş Koş indirimleri duyuruldu. 1 Ekim günü başlayan kampanya 3 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek. Kampanyada akıllı telefondan akıllı televizyona, elektrikli süpürgeden küçük ev aletlerine kadar birçok farklı ürünü uygun fiyata satın almak mümkün.

Kampanyanın öne çıkan ürünleri arasında 6.2 inçlik ekranı ile dikkat çeken Galaxy A10s ve Tefal Express Compact buharlı kazanlı ütü bulunuyor.

Galaxy A10s özellikleri

Samsung Galaxy A10s tanıtıldı! İşte özellikleri

Samsung, Galaxy A serisini her geçen gün yeni bir model ile güçlendirmeye devam ediyor. Galaxy A10s ile bunlara bir yenisi daha eklendi. İşte Samsung Galaxy A10s özellikleri ve fiyatı!

Kırmızı, mavi ve siyah renk seçenekleri bulunan Galaxy A10s, 6.2 inç ekrana ve 1520 x 720 piksel ekran çözünürlüğüne sahip. Infinity-V ekran tasarımı ile gelen telefonun ekran yoğunluğu ise 271 ppi.

Gücünü Mediatek ’in Helio P22 işlemcisinden alan Galaxy A10s ’te 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Arkada 13 Megapiksellik kameraya 2 Megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor. Önde ise 8 Megapiksellik bir kamera bulunuyor.

Telefonun 4.000 mAh ’lik bataryadan beslendiğini de belirtelim.

Galaxy A10s kampanyasından faydalanmak için tıklayabilirsiniz.

Tefal Express Compact özellikleri

Tefal Xpress Glide taban malzemesine sahip olan buharlı kazanlı ütü, ütü yapmayı çok daha kolay hale getiriyor. 1.7litrelik su haznesi ile gelen ütü jet buhar fonksiyonu, damlama önleme fonksiyonu, sıcaklık kontrolü ve dikey ütüleme gibi özellikler bulunuyor.

Tefal Express Compact kampanyasından faydalanmak için tıklayabilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur