2019 ’a veda ediyoruz. 12 ay, 365 günü geride bırakmak ve o heyecan verici geri sayımı başlatmak için oldukça kısa bir süre kaldı. Şimdilerde hemen hepimiz geçen koca bir yılın göz açıp kapayıncaya kadar geçtiğini konuşuyoruz. Biz ise Mediatrend ’in aralık sayısında sizleri yeni yıla hazırlıyoruz.

2020 yılı tüm ihtişamıyla geliyor. aralık ayı itibariyle yeni yıl süslemeleri başladı. Hem sokaklar hem de evler ışıl ışıl. Büyük bir heyecanla karşılamaya hazırlandığımız 2020, bakalım bize neler getirecek?

Mediatrend aralık sayısında yine farklı konularla sizlere hem geçen yılın resmini çekiyoruz hem de önümüzdeki yılın bir ön gösterimini yapıyoruz. Peki ama nasıl?

Mobil Hayat köşesinde hem 2019 yılına damga vuran akıllı telefonların neler olduğuna bakıyoruz. Ayrıca, 2020 yılında hangi telefonları beklediğimizi de tüm detayları ile anlatıyoruz. Yani bir köşede hem geçmişi hem de geleceği bir arada sizlere sunuyoruz.

Gezi köşemizde tabii ki mevsime ayak uyduruyor. Kış mevsimi ile yeni bir sezon açıldı: Kayak. Kayak sezonunun açılması ile birlikte adını duymaya alıştığımız kayak merkezlerine kar düşmeye başladı. Peki, buralar nereler? Türkiye ’nin kayak cennetlerine kısa bir bakış da bu sayıda sizlerle. Eğer, bu kışı bir kayak tatili ile taçlandırmak istiyorsanız, yazımızda aradığınız birçok şeyi bulacaksınız.

Ana konumuz ise tabii ki yeni yıl. Yeni yıl demek, eğlenceli bir yılbaşı akşamı demek, hediye demek ve yeni başlangıçlar demek. Tüm bunların hepsi ana konumuzda sizleri bekliyor. 2020 yılında teknoloji ile arasına biraz mesafe koymak isteyenler! Bu ay size de tüyolarımız var.

Mutfakta yaşam köşemizde ise yılbaşı menüsü hazırlığına başlayacak olanlara bazı önerilerimiz var. Yılbaşı menüsüne et mi ekleyeceksiniz? Et pişirmenin püf noktalarını da yine bu ayın sayfalarında bulacaksınız. Yılbaşı akşamına dair mutfak tüyolarıyla misafirlerinizi etkilemeye hazır mısınız?

Objektif köşemizde ise yeni başlayanlar için DSLR kamera önerileri bulunuyor. Ayrıca, video çekmeye başlayacaksanız yine bunun için uygun kameraların neler olduğunu bu köşemizde sizlere anlatıyoruz. Yeni yıl yeni başlangıçlar, yeni hobiler anlamına da geliyor. Unutmayın! Bu sayfalar iyi bir başlangıç olacak.

Mediatrend aralık sayısında tabii ki yalnızca bu konular yok. Yine evde yaşam köşemizde evinizle ilgili önemli tüyoları sizlerle paylaşıyoruz. Ses ve görüntüde ise Apple ’ın yeni harikası AirPods Pro modeline yakından bakıyoruz. Ayrıca, efsanenevi yönetmen Alfred Hitchcock ’un hayatı da yine bu köşede sizleri bekliyor.

Bilgisayar dünyası ve eğlence dünyası köşelerinde de sizleri keyifli yolculuklara çıkarıyoruz. Ayrıca yine önemli ipuçları bu sayfalar arasında sırasını bekliyor.

Dilerseniz artık lafı daha fazla uzatmadan sizleri, aralık ayının soğuğunda içinizi ısıtacak sayfalarla baş başa bırakalım. Çayınızı, kahvenizi alın ve Mediatrend Aralık sayısını tadını çıkarın.

İyi okumalar…

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur