Daha önce inceleme videosunu yayınladığımız telefon hem özellikleri hem de fiyatı ile ilgili tüm detaylara değinmiştik. Bu kez uygun fiyatı ile dikkat çeken telefonu satın alıp birine hediye ettik.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu keyifli video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Meizu Note 8 teknik özellikleri

Meizu Note 8 teknik özellikleri ile de dikkat çeken bir akıllı telefon oldu. Uygun fiyatıyla tüketicilerin karşısına çıkan telefon, 5.99 inçlik bir ekran ile geliyor. Telefonun 1080 x 2160 piksel çözünürlüğündeki ekranı, 18:9 en/boy oranına sahip. Telefonun tasarımına baktığımızda bizi standart çerçeveli bir tasarım karşılıyor. Arkada ikili kamera kurulumunun hemen altında parmak izi okuyucusu görev alıyor.

14nm fabrikasyon süreci ile üretilen sekiz çekirdekli Snapdragon 632‘den güç alan Note 8 ’in işlemcisinde Adreno 506 GPU bulunuyor. Telefon 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile geliyor. Ayrıca, microSD kart desteği de mevcut. Bu sayede hafızayı 200 GB ’a kadar artırmak mümkün.

Arkada 12 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.9 diyafram değerine sahip ana kameraya 5 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılayıcı lens eşlik ediyor. Bu kurulum ile 1080p 30 FPS video kaydı yapmak mümkün.

Öndeki kamera ise f/2.0 diyafram değerine ve 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip.

Telefon, 3.600 mAh ’lik bataryaya sahip. Bu batarya micro USB şarj kablosu ile şarj oluyor. 10 dakikada yüzde 8 oranında şarj olan telefon, 30 dakikada yüzde 28 şarj oranına ulaşıyor. Telefonun tamamen şarj olması için gereken süre ise 117 dakika yani yaklaşık 2 saat.

Telefon kutudan Android 8 ile çıkıyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur