Call of Duty Modern Warfare‘nin multiplayer kısmında oyuncular oldukça vakit geçiriyor. Hatta rekabetçi maçlar oldukça fazla oynanıyor. En çok sevilen modlardan birisi ise Team Deathmatch (TDM). TDM ’de en çok öldürmeyi alan takım birinci oluyor.

Önceki Call of Duty oyunlarında oyuncular skor tablosunu açmak için güvende hissettiği bir noktada durup bir tuşa basıp (genelde bu tuş TAB olur) skor tablosunu görüntüleyebiliyordu. Bu özellik bir çok oyuncu tarafından beğeniliyordu. Sonuçta iyi mi ya da kötü mü gittiğinizi ancak bu şekilde anlıyordunuz.

Ne yazık ki, yeni Modern Warfare‘in standart oyun modlarında skor tablosu yer almıyor. Her oyuncu için öldürmeler ve asistler görünür durumda. Oyuncular kaç defa öldüklerini sadece maçın bitiminden sonra görebiliyorlar.

Oyuncular bu duruma sessiz kalmayıp şikayette bulundular. İşin ilginç kısmı ise şirket bu özelliği ücretli bir şekilde sunmak istiyor. Aralıkta “Season One” içerik paketinde kozmetik bir eklenti olarak satılacak “Time to Die” adındaki bu saat, 2000 COD Point ya da 20 dolar fiyatı ile satışa sunulacak.

Hali hazırda olması gereken bir özelliğin, oyuna bir DLC olarak gelmesi sizce de kötü bir fikir değil mi ?

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur