Motorola’nın dahili kalem ile satışa sunduğu ilk telefon olma özelliğini taşıyan G Stylus, tahmin edebileceğiniz gibi Samsung’un Note serisi ile birlikte yıllardır kullanıcılara sunduğu S-Pen kadar iyi bir deneyim vaat etmiyor. Ancak, Moto Note uygulaması kalemi çıkardığınızda ekranda çeşitli kısayollar gösteriyor.

Bu sayede Galaxy Note serisi ile akıllara kazanan bazı özellikler görüyoruz.

48 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kameraya 16 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel makro kamera eşlik ediyor. Parmak izi okuyucu arka taraftaki Moto logosunun altına yerleştirilmiş durumda.

4GB RAM ve 128GB depolama alanı ile gelen telefonda, microSD kart yuvası yer alıyor. Bunun yanı sıra 4000 mAh kapasiteli bataryası 10W hızlı şarj desteğine sahip. 3.5 mm kulaklık girişinin korunduğu telefon, 299 dolar fiyata sahip.

Moto G8 Power özellikleri ve fiyatı

G8 Power’ın arkasında dört kamera yer alıyor. 16 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı ve 8 Megapiksel telefoto kameranın yanı sıra 2 Megapiksel makro kamera eşlik ediyor. 4 GB RAM ve 64 GB depolamaya sahip olan telefonda microSD kart yuvası yer alıyor.

Motorola cihazın suya karşı dayanıklı olduğunu dile getiriyor olsa da, herhangi bir IP sertifikası bulunmuyor. Cihazın önemli özelliklerinden birisi de, 5000 mAh kapasiteli bataryadan beslenmesi ve kutudan 18W hızlı şarj aletinin çıkması.

Düşük güç tüketimine sahip olan işlemci ile bu pil kapasitesinin birleşmesi sonucunda G8 Power’ın tek bir şarjla üç güne kadar pil süresi sunabildiği belirtiliyor. İki farklı renk seçeneğine sahip olan ve Android 10 ile kutudan çıkan telefonun fiyatı 249 dolar.