20 Şubat günü kapılarını açan Motobike 2020, 23 Şubat’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuarın en dikkat çeken detayı ise her katılımcı ve ziyaretçi adına fidan dikilecek olması. Peki, Türkiye’nin ilk ‘Sıfır Karbon’ fuarında hangi modeller yer alıyor?

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizi keyifli vLog ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

View this post on Instagram

Motobike 2020 fuarına gittim ve harika bir video çektim. Video, YouTube kanalımda yayında. Fuar alanından Realme 5 Pro ile çekilen bu 2 fotoğrafla beraber, fuarı pazar günü VIP olarak gezmek isteyen bir takipçime de sürprizim var. Yapmanız gerekenler çok basit: ✅ bu fotoğrafı beğenmek ✅ @hakki_alkan hesabını takip etmek ✅ 1 arkadaşınızı yorumlara etiketlemek. Not: @realmeturkey tarafından gönderilen Realme 5 Pro’yu, farklı mekanlarda denemeye davam edeceğiz.

A post shared by Hakkı Alkan (@hakki_alkan) on Feb 21, 2020 at 7:16am PST

Motobike İstanbul 2020 kapılarını açtı

Bu yıl 12. kez kapılarını açan Motobike İstanbul 2020 kapsamında, ABD, Almanya, Avusturya, İtalya, Japonya, Kanada, Fransa, Güney Kore, Hollanda, İngiltere, Hindistan, Tayvan, İspanya ve Pakistan’ın da yer aldığı toplamda 24 ülke katılıyor.

Motosiklet satışlarının yüzde 40’ının gerçekleştiği fuara bu yıl 100 binden fazla yerli ve yabancı katılımcının gelmesi bekleniyor.

Fuara katılan markalara baktığımızda karşımıza, BMW, Honda, Ducati, Harley Davidson, KTM, Kuba, Peugeot, Polaris, Moto Gusto, Yamaha, Yuki ve Vespa gibi markalar çıkıyor.

Başta da söylediğimiz gibi fuarın en dikkat çeken noktası her katılımcı için uçuş mili ve karbon ayak izi hesaplanarak o sayıda fidan dikimi yapılacak olması. Buradaki amaç otomobillere göre çok daha düşük karbon salınımı gerçekleştiren motosikletlerin bu faydasına dikkat çekmek.

Motobike İstanbul 2020 nerede? – İstanbul Motosiklet Fuarı

Motobike İstanbul 2020 nerede sorusuna da cevap vermek gerekiyor. Messe Frankfurt İstanbul tarafından organize edilen fuarın bu yılki adresi de İstanbul Fuar Merkezi. İstanbul Motosiklet Fuarı için yola çıkacakların 23 Şubat’a kadar elini çabuk tutması gerekiyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur
Yorumlar