Blair Witch is coming to Nintendo Switch. Immerse yourself in the disturbing atmosphere of the Black Hill Forest anywhere, anytime!
#blairwitchgame #blairswitch #nintendo #Nintendoswitch #bloberteam #lionsgate #horrorgame #horrorgames pic.twitter.com/7l8cEv7x6U

— Blair Witch (@BlairWitchGame) March 17, 2020

“Yıl 1996. Burkittsville, Maryland yakınlarındaki Black Hills Ormanı’nda genç bir çocuk kayboluyor. Oyuncu, sorunlu bir geçmişi olan eski polis memuru Ellis olarak aramaya katılıyor. Sıradan bir soruşturma gibi başlayan şey, korkularınızla yüzleştiğiniz anda sonsuz bir kabusa dönüşüyor. Blair Cadısı, ormanları rahatsız eden gizemli bir güçtür. Blair Witch, hikaye güdümlü bir psikolojik korku oyunudur.”

Blair Witch, Nintendo Switch’e bu yaz geliyor!

Call of Duty Warzone için sevindiren haber!
Call of Duty Warzone için sevindiren haber!

Bir süredir hikayeli bir Call of Duty serisiyle karşımıza çıkmayan Activision, geçtiğimiz günlerde Call of Duty Warzone'u ücretsiz sunmuştu. Bugün ise Call of Duty Warzone solo modu oyuna eklendi!

Oyunun ana özellikleri

İnsanın karanlığa iniş öyküsü – Blair Witch, filmden esinlenerek hikayeleştirilen bir oyun. Yaratıcı senaristler korku katmanlarını oyun içerisinde iyi işlemiş olabilir. Perili ormanlarda yolunuzu bulun – Sadık köpeğiniz Bullet’i yanınızda tutarak lanetli bir ormanda yolunuzu bulmaya çalışacaksınız. Blair Witch lanetine karşı akıl sağlığınız – Blair Cadısı’nın dehşetine ve geçmişi sorunlu bir adamın bozulan akıl sağlığına karşı oynayın.

İlgilenenler için, Blair Witch bu yaz Nintendo Switch’e inecek ancak fiyatlandırma bilgileri henüz açıklanmadı.