Game Ready Drivers

NVIDIA, yeni GeForce grafik sürücüsünün duyurusunu gerçekleştirdi. Hata düzeltmelerinin onarıldığı 445.75 WHQL Game Ready sürücüsü kullanıcılara sunuldu. VR deneyimini bozan hatalar giderildiğinde bugün yayınlanan Game Ready sürücüsüyle karşımıza daha düzgün çalışan bir sanal gerçeklik deneyimi çıkıyor. Yeni sürümün çözdüğü problemlerden bir diğeri de Red Dead Redemption’da yaşanan siyah ekran sorunu. Bu sorun ‘Alt + Tab’ yapıldığında ortaya çıkıyordu. NVIDIA’nın yeni sürücüsünün bir diğer özelliği de DLSS 2.0 desteğini, Control ve Mechwarrior 5: Mercenaries için getirmiş olması. Kare hızlarının artması ve keskin grafikler de DLSS 2.0’ın RTX Tensör Çekirdekleri ile ortaya çıkıyor.

Matrix’e düşündüğümüzden daha yakın olabiliriz!

Beyin-bilgisayar arayüzleri denildiğinde ilk akla gelen şeylerden biri elbette Matrix. Peki bu filmi gerçeğe dönüştürmeye ne kadar yaklaşıyoruz? Gabe Newell'e göre, düşündüğümüzden daha yakınız.

Dizüstü ve masaüstü ile uyumlu

SLI profilleri GPU’lara eklenerek yeni sürümle birlikte geliyor. Dosyaların 64 bit versiyonlarıyla uyumlu olduğu işletim sistemleri ise Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10. Dizüstü ve masaüstü olarak geçerli olan uyumluluk için güncelleme yaparken işletim sisteminize uygun dosyaları indirmeniz gerekiyor. Kurulum için dosyaları çalıştırdıktan sonra başarılı bir kurulum için talimatlara uyarak verilerin çıkmasını bekleyin.