Özellikleri ve kullanıcılara sundukları ile Türkiye pazarında daha çok konuşulacak  Defunc True Go modeli ile ilk karşılaşma anımızı sizler ile paylaşıyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım

Defunc True Go kulaklığı nereden alabilirim?

Kullanıcılara sundukları ve özellikleri ile beğenimizi kazanan kulaklık modelini buraya tıklayarak veya aşağıda görsele tıklayarak Hepsiburada üzerinden indirimli ve güvenilir bir şekilde alabilirsiniz.

Defunc True Go özellikleri

Defunc True Go kulaklık modeli farklı özellikler ile karşımıza çıkıyor. Güçlü bir ses deneyimi sunmayı vaat eden kulaklık, kullanıcısına 3.5 saate kadar müzik dinletebiliyor. Şarj kutusundan 5 defa daha şarj olabilen kulaklıklar 20 saatten fazla bir radikal kullanım süresi vaat ediyor. Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip kulaklıklar, Type-C kablosu ile beraber rahat bir şekilde şarj edilebiliyorlar.

Dileyen kullanıcılar kulaklıkları spor yaparken de kullanabiliyor. Kulaklıklar özel tasarımı sayesinde kulaktan düşmezken, suya ve tere dayanıklı yapısı ile kullanıcısına güven veriyor.

Defunc True Go kazanma şansı

Eğer Defunc True Go’nun özelliklerini beğendiyseniz aşağıda bulunan posttaki şartları yerine getirerek, bu kulaklığı kazanan 3 farklı kişiden birisi olabilirsiniz.

View this post on Instagram

500₺ değerinde efsane hediyeler Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur

Yorumlar