Geniş oyuncu kitlesine sahip PUBG, yeni güncellemesiyle beraber yeni özelliklere kavuştu. Bu özellikler oyuncuları oldukça heyecanlandırdı ve oyun deneyimini artırmış oldu. Tüm gözler PUBG ’deyken, yapımcı Brendan Greene ’den sürpriz bir açıklama geldi. Greene, bu yılın başında Playerunknown Productions‘u oluşturmak için ekipten ayrılmıştı. 

PUBG ’nin elde ettiği başarıdan sonra tahmin edilen yeni oyunun PUBG 2 olacağı konuşuluyordu. Greene, yaptığı açıklama ile Playerunknown Products ’un yeni oyununun Prologue olduğunu duyurdu.

Gizemli oyunun ne tür bir oyun olacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak, fotoğraf kadar gerçekçi grafiklerin olduğu göz önüne alındığında PUBG ile tamamen farklı bir oyun olacağı anlaşılabiliyor. Tanıtım için yayınlanan kısa videonun içerdiği, PUBG ’ye göre farklı olan teknik sıçrayışlara bakılırsa, büyük bir projenin ve heyecanlandırıcı yeni bir oyunun geleceği tahmin ediliyor.

Playerunknown Products stüdyosunun kurulduğunu ve yeni teknolojiler geliştirmeyi amaçladığını açıklayan Brendan Grenee, bu konudaki ilk ve ciddi adımın Prologue olduğunu açıkladı.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur