PUBG, oyun satışlarının yanı sıra oyun içi mikro ödemelere çok fazla güveniyor. Sandık, anahtar ve kostüm satışları firmanın en büyük gelir kaynaklarından bir tanesi. Sandık ve anahtar sistemleri yeni bir şey değil fakat sandıkların açılması için ayrıca anahtar satın almak oyuncuları üzecek gibi görünüyor.

Yapılan duyuruda, PUBG sandıkları için büyük değişikliğe gidildiği belirtildi. Yağma sandıkları oyunda kalmaya devam edecek fakat BP ile satın alınan rastgele kasalar, açılmak için anahtara ihtiyaç duymayacak. Yeni güncellemeden oyuncuların envanterinde hazır bulunan kilitli kasalar etkilenmeyecek. Bu kasaları açmak için Steam veya PUBG mağazasından anahtar satın alınması gerekecek.

Yarın gelecek Venedik sandıkları ile bu sisteme başlanılacağı belirtildi. Venedik sandıkları kilidi açık bir şekilde rastgele BP havuzuna eklenmeye başlanacak.

Doğrudan kasa satışları 27 Kasım ’da sona erecek fakat, düşme şansı azalmış bir şekilde, rastgele havuzdan bu kasalar düşebilecek. Bu kasalardaki orta ve nadir ürünlerin düşme şansı da değişti. Ekip, AR kategorisi kostümlerde orta seviye ürünlerin düşme şansının yaklaşık yüzde 20 oranında, üst seviye ürünlerin düşme şansının ise pazar fiyatlarını etkilemeyecek şekilde ‘çok az ’ artırılacağını açıkladı.

Football Manager 2020 Mobile yayınlandı

Football Manager 2020 Mobile kullanıcılarla buluştu. FM 2020 Mobile yeniliklerinde geçen seneye göre artış var.

18 Aralık gününden itibaren oyuncular Venedik sandıklarına sadece topluluk pazarından satın alarak sahip olabilecek. Ayrıca bu tarihten sonra topluluk pazarından sandık satın alabilmek için oyuncuların envanterinde anahtar bulunduruyor olması gerekecek.

Bu değişiklikler ilk Venedik sandıkları ile birlikte kullanıma sunulacak.

Siz yeni sandık sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur