Xiaomi ’nin İstanbul ’daki yeni mağazasının açılışına katıldık ve orada sizlerle beraber bu heyecanı yaşadık. Oradan sizlere bir hediye de getirdik!

Redmi Note 8 Pro ’yu nasıl kazanabilirsiniz?

Xiaomi Redmi Note 8 hediyesini kazanmak için buradaki linke tıklamanız ve gerekli şartları yerine getirmeniz yeterli. Bol şans!

Eğer hediye size çıkmazsa üzülmeyin çünkü açılışa özel birçok indirim burada sizleri bekliyor!

Ayrıca indirimlere ek olarak 1.000 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 100 kişi Airdots kablosuz kulaklık modelinin de sahibi olacak.Aynı zamanda açılış kapsamında birçok ürün de indirimde olacak. Bunlardan biri Mi Home güvenlik kamerası. Bu kamerayı 299 TL yerine 199 TL ’ye satın almak mümkün. Diğer indirimler ise şöyle sıralanıyor;

Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık 149 TL yerine 109 TL,

Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik Siyah 199 TL yerine 159 TL,

Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player HDR 449 TL yerine 359 TL.

11 Ocak Cumartesi günü saat 13:00‘da başlayacak açılışı kaçırmayın.

Açılışın açık adresi: Esentepe, Büyükdere Caddesi No: 381, 34.394, Şişli/İstanbul

Xiaomi Redmi Note 8 Pro özellikleri

Xiaomi Redmi Note 8 Pro, 8.8mm kalınlığa ve 200 gram ağırlığa sahip bir akıllı telefon. Ön ve arkada Corning Gorilla Glass 5 cam ile beraber gelen telefon, ekran tarafında bizi 6.53 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde IPS ekran ile karşılıyor.

Ekrandan parmak izi okuyucu bulunmayan telefonun parmak izi okuyucusu arka tarafta kameraların altında konumlanıyor. Yüz tanıma ise, ön tarafta V şeklinde çentik içinde gizlenmiş 20 Megapiksellik selfie kamerasının içerisinde yer alıyor.

Arka tarafta bulunan kameralar ise en dikkat çekici noktalardan. Redmi Note 8 özellikleri arasında kamera oldukça önemli bir noktaya sahip. 64 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kameraya sırasıyla 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 Megapiksel atanmış makro kamerası ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik kamerası eşlik ediyor.

Gücünü 2.05 GHz ’e kadar hızla çalışan 8 çekirdekli Helio G90T işlemciden alan telefonda, ayrıca sıvı soğutma sistemi bulunuyor. LPDDR4X tabanlı 6 GB RAM ile gelen Redmi Note 8 Pro modelinde 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği sunuluyor.

4.500 mAh ’lik bataryadan beslenen telefon tıpkı kardeşi gibi 18W Quick Charge 3.0 desteğine ve USB Type-C bağlantı noktasına sahip.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur