NTG serisi sunduğu ses kalitesi, entegre bataryası ve sağlam tasarımı ile özellikle hareket halindeyken ses kaydı almak isteyen kullanıcılar için idealdi. Rode VideoMic NTG ise bu özelliklerin yanına akustik desteğini de ekledi.

Dünyanın ilk dijital mikrofonu olarak tanımlanan VideoMic NTG, dijital teknolojinin de avantajlarından da faydalanıyor. Bu özellikle yazılım güncelleme tarafında dikkat çekiyor.

Rode VideoMic NTG özellikleri arasında hem 3.5 mm hem de USB-C bağlantı sunmasıyla öne çıkıyor. Mikrofon böylece DSLR, akıllı telefon, dizüstü bilgisayar ya da diğer uyumlu cihazlara kolay bir şekilde bağlanabiliyor.

30 saatten fazla pil ömrü sunan, 94 gram ağırlığındaki mikrofonun üzerinde bazı kontrol düğmeleri ile geliyor. Bu düğmelerle kayıt yaparken, istenmeyen bas seslerini engellemek, sesi yükseltmek, frekansı artırmak ya da yüksek geçişli filtreleri kullanmak mümkün.

350 mAh ’lik bataryaya sahip yeni mikrofonun kompakt ve çok yönlü bir mikrofon arayan kullanıcılar için ideal olduğunu söyleyebiliriz.

249 dolarlık fiyat etiketine sahip olan mikrofonu kullanmak için rayına yerleştirmek yeterli.

Rode VideoMic NTG teknik özellikleri

Frekans Aralığı: 20Hz – 20kHz
Frekans Tepkisi: 35Hz – 18kHz ± 3 dB
Çıkış empedansı: 10Ω
Sinyal Gürültü Oranı: 79 dBA
Dinamik Aralık: 105dB SPL (IEC651 ’e göre A ağırlıklı)
Eşdeğer Gürültü: 15dB SPL (IEC651 uyarınca A ağırlıklı)
Hassasiyet: -26 dB 1V / Pa (50mV @ 94dB SPL) ± 1dB @ 1kHz
% 1 THD ’de SPL girişi: 120dB SPL
Yüksek Geçişli Filtre Frekansı: 75Hz, 150Hz

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur