Galaxy A51 ’in birçok özelliği zaten ortaya çıkmıştı. Şimdi de Galaxy A51‘e ait olduğu iddia edilen bazı parçaların fotoğrafları sızdırıldı. Bu parçalar, telefonun 4 ’lü arka kamera kurulumu ile geleceğini gösteriyor. Galaxy M30s modelindeki gibi L şeklinde arka kamera kurulumuna sahip olacak telefonun 4 ’lü arka kamera kurulumundan bir tanesinin 48 Megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor.

Ortaya çıkan diğer bilgilere baktığımızda ise telefonun ultra geniş açılı kameraya, telefoto kameraya ve derinlik algılayıcı kameraya sahip olduğu görülüyor. Her biri 12 Megapiksel çözünürlüğünde olan ultra geniş açılı kamera ve telefoto kameranın yanı sıra 5 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kamera da detaylar arasında yer alıyor.

Bu sızıntı, aynı zamanda Galaxy A51 ’in 3.5mm ’lik kulaklık girişi ve USB Type-C girişine ev sahipliği yaptığını gösteriyor.

Telefon hakkında daha önceden birçok özelliğin de ortaya çıktığını söylemiştik. Bu detaylar arasında telefonun Exynos 9611 işlemcisinden güç alması ve 4 GB RAM‘e ev sahipliği etmesi yer alıyor. 6.5 inç ekran boyutuna sahip olması beklenen telefonun ekranında damla çentikte 32 Megapiksel kameraya yer verilecek.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur