Samsung kamera uygulaması içinde bir kod keşfedildi. Bu kod, doğrudan 20:9 oranında bir ekranı ve 108 MP kamerayı işaret ediyor. Tüm bunlar gelecekteki bir Galaxy modeli için şimdiden Samsung severleri heyecanlandırdı.

xda-developers ’a göre, One UI 2.0 beta içindeki kamera uygulamasında bulunan kod, doğrudan Samsung ’un 108 MP kameralı bir telefon üzerinde çalıştığını gösteriyor. Koda baktığımızda uygulamanın 12000 x 9000 piksel çözünürlüğü desteklemeye başladığını görüyoruz.

Samsung, gelecek yıl karşımıza çıkaracak Galaxy S11 amiral gemisi ailesinde 108 MP ISOCELL Bright HMX kamera sensörünü karşımıza çıkabilir.

Son zamanlarda akıllı telefon üreticileri yüksek Megapikselli kameraları kullanma eğiliminde. Başta da söylediğimiz gibi Xiaomi, Samsung ’tan aldığı 108 Megapiksel çözünürlüğündeki sensörü yeni modellerinde kullandı. Diğer yandan yakın zaman önce Sony, IMX686 isimli 108 Megapiksel çözünürlüğüne sahip sensörünü duyurdu. Sony, 2020 yılında bu sensörü kullanmaya başlayacağının sinyallerini verdi.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur