Spotify premium ücretleri artışı son zamanlarda gündemi meşgul ediyor. Şirket ise tüm olumsuzluklara rağmen önemli yatırımlar yapmaya devam ediyor.

Bunlardan biri de Magic Leap AR gözlüğü için geliştirilmekte olan Spotify uygulaması. Peki ama bu uygulamanın diğer Spotify uygulamalarından farkı ne olacak?

Spotify Premium fiyatlarına zam! İşte yeni ücretler

Dünyanın en popüler müzik servisi unvanını korumaya devam eden Spotify Premium fiyatlarına zam yaptı. İşte zam sonrasında Spotify Premium fiyatları ve geçerli olacağı tarih!

AR gözlüğü ve uygulamaları ile birlikte kullanıcılar gözlük önüne gelen cisimlerle etkileşime geçebiliyor. Sanal gerçeklik gözlüğü olan VR için mekanın ve etkileşime geçilecek cisimlerin tek tek belirlenmesi gerekiyor.

AR‘da ise gözlüğü takarak önceden tasarlanmış olan menüleri, gerçek mekanlara istediğiniz gibi yerleştirmeniz mümkün. Spotify uygulamasında da en çok dinlediğiniz şarkıları, şu an çalan parçayı v.b menüleri salonunuzun duvarında görebilirsiniz.

Ancak bu teknoloji henüz çok pahallı ve halen popüler hale gelmiş değil. Spotify ile birlikte bu popülerlik aşılacak gibi görünmese de gelecek yıllarda teknolojinin geleceği noktayı görmek açısından önemli olarak görülüyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Spotify bu yeni uygulamayla gerçekten de geleceğe yatırım yapıyor olabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur