Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu – BDDK tarafından geçen haftanın başında yayınlanan yeni yönetmelik taslağı, cep telefonu taksit sayısı sınırlaması konusunda detayları ortaya çıkarmıştı. Bu yönetmelik taslağı resmen onaylandı. Yeni yönetmeliğe göre cep telefonu taksit sayısı 3.500 TL ’den pahalı olan telefonlar için 3 ay ile sınırlandı. Yani, bu fiyatı aşan bir akıllı telefon satın almak isteyenler bunu üç taksitte ödemek zorunda.

12 taksitle alınabilecek telefonlar

Bu düzenlemenin bankalar tarafından verilen krediler ve GSM operatörleri için de geçerli olduğunu hatırlatmak isteriz. Yani, yasal olarak 3.500 TL ’yi aşan herhangi bir telefonu 3 aydan daha fazla taksit ile satın almanız mümkün değil. 3.500 TL ’nin altındaki telefonlarda ise herhangi bir sorun yok. Bu telefonlar için 12 aya kadar kredi kullanabiliyorsunuz. Biz de videomuzda telefonda taksit sayısının düşmesini ve 12 ay taksitle alınabilecek 3.500 – 2.000 TL arası telefon modellerini bir araya getirdik. İyi seyirler…

Aşağıda 3.500 – 2.000 TL arası 12 taksitle alabileceğiniz telefonları sıraladık

Oppo Reno 2Z ile 1 gün vLog!

Yeni bir inceleme videosuyla karşınızdayız. Son zamanların sıkça sorulan telefonu Oppo Reno 2Z inceleme videosu yayında! İncelemede Oppo Reno 2Z ile 1 gün deneyimlerimizi sizlere aktarıyoruz.

Xiaomi Mi 9T inceleme
Xiaomi Mi 9T inceleme

Xiaomi'nin fiyatı ve teknik özellikleriyle dikkat çeken yeni telefonu Xiaomi Mi 9T inceleme videosuyla karşınızdayız. Bakalım Xiaomi Mi 9T özellikleri, kullanıcı deneyimi, fiyatına göre nasıl?

Samsung Galaxy A70 inceleme

Yeni Galaxy A serisinin en iddialı modellerinden 6.7 inçlik Samsung Galaxy A70 inceleme videosuyla karşınızdayız. Bakalım Galaxy A70 özellikleri ve kullanıcı deneyimi nasıl?

Samsung Galaxy A51 Türkiye ’de satışta! İşte fiyatı

2020 Galaxy A serisinin ilk üyelerini geçen ay tanıtılmıştı. 2020 yılına üç hafta kala tanıtılan telefonlardan birisi olan Galaxy A51 Türkiye'de satışa sunuldu! İşte Galaxy A51 fiyatı!

Huawei P30 lite inceleme! En uygun P30 ne kadar iyi?

Huawei P30 ailesinin hem boyut hem de fiyat olarak en küçük ve uygun fiyatlı modeli olan Huawei P30 lite inceleme videosuyla karşınızdayız. Bakalım Huawei P30 lite özellikleri bizlere neler sunuyor?

Oppo A9 2020 kutudan çıkıyor

Oppo A9 2020 kutu açılışı videosu ile karşınızdayız. Bu videomuzda Oppo A9 2020 özellikleri ile ilgili detaylara yakından bakıyoruz ve telefonu kutudan çıkarıyoruz...

Xiaomi Redmi Note 8 Pro inceleme

Sunduğu teknik özellikler ve uygun fiyatıyla herkesin merakla beklediği telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro inceleme videosuyla karşınızdayız. Özellikleri amiral gemilerine kafa tutan telefon gerçekte ne kadar iyi?

Samsung Galaxy M30s ile tek şarjla doğada 1 gün!

Samsung'un 48 Megapiksel kameralı ve 6000 mAh'lik bataryalı akıllı telefonu Samsung Galaxy M30s ile tek şarjla doğada 1 gün geçirdik! Hem Galaxy M30s kamerasını test ettik hem de pilini!

iPhone 7 İnceleme
iPhone 7 İnceleme

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, 7 Eylül'de düzenlenen etkinlikle tanıtıldı ve ardından 16 Eylül tarihinde de Amerika'da satışa sunuldu.  Amerika'dan getirdiğimiz Rose Gold iPhone 7'yi sizler için detaylı bir şekilde inceledik. İnceleme metnimizde tüm detayları bulabilir, iPhone 7 ile çektiğimiz fotoğraflar ve bunlara ek olarak iPhone 6s ve Galaxy S7 Edge modelleriyle çektiğimiz fotoğrafların ham halini de metin içerisindeki galerimizden bulabilirsiniz. Sizleri çok meraklandırmadan iPhone 7 inceleme ile sizleri baş başa bırakalım. iPhone 7 kutusundan çıkıyor! iPhone 7 kutu içeriği SDN'den iPhone 7 için

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur