Wi-Fi 6 standardı ile birlikte özellikle kamusal alanlarda kullanılan kablosuz ağların çok daha verimli hale getiren teknolojiler ön plana çıkmıştı. Mobil İnternet kullanımının artmasıyla birlikte, cep telefonu üzerinden İnternet kullanımı yüzde 70-80 bandına oturmuş durumda.

Wi-Fi 6 ile birlikte yavaş çalışan, tıkanan ve insanların genelde açık ağları tercih etmesini engelleyen bir çok dezavantaj Wi-Fi 6 ile birlikte ortadan kalkıyor.

Yargıtay ’dan Wi-Fi şifresi kararı! Her iki taraf suçlu!

Yargıtay Wi-Fi şifresi konusunda emsal niteliğinde bir karara imza attı. Facebook sayfasında küfür ve hakaret dolu mesajlar gelen kişi konuyu yargıya taşıdı ve internet sahibine kötü haber geldi.

Wi-Fi 6E ise, yeni 6 GHz frekanslarını destekleyebildiğini belirtmek için mevcut Wi-Fi  standardına eklenen yeni bir uzantının adıdır. Bu Wi-Fi standardının daha geniş bir ağda daha yüksek bir verim sunacağını gösteriyor.

Wi-Fi 6 ile birlikte kablosuz İnternet kullanımının yaygınlaştığı evlerde, daha iyi bir Wi-Fi deneyim elde edilebilecek. Bu durum, erişilebilir İnternet hızlarını da ciddi oranda etkileyecek. Maksimum hız, 3,5 Gbps ’den 9,6 Gbps ’ye çıkacak.

Wi-Fi 6E ise bu artan veri hızı trafiğinin 6 GHz üzerinde çok daha hızlı ve neredeyse tıkanmadan aktarılmasını sağlayacak.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Wi-Fi 6E standardıyla birlikte gerçekten de çok daha iyi bir İnternet deneyimine sahip olabilir miyiz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur