22 Ekim 2019 Salı günü bütün dünyada eş zamanlı olarak yayımlanan oyun, özellikle konsollar üzerinde afalladı. PlayStation ve Xbox oyuncuları oyunla ilgili karakterlerin saçmaladığı ve bir anda ışınlandığını bildiren tweetler attılar. Birçok kullanıcı oyunu aldığına pişman olduğunu dile getirmeye başladı. Bunun üzerine harekete geçen şirket bir tweet paylaştı.

Paylaşılan tweet ile birlikte yayımcı ilgili geri dönüşlerin dikkate alındığını, iki hafta içerisinde iyileştirmelerin tamamlanarak oyuna güncelleme geleceğini duyurdu.

pic.twitter.com/DyuJzia6qq

— #WWE2K20 (@WWEgames) October 25, 2019

Oyunun inceleme skorları gelmeye devam ederken tavsiye edilme oranı gittikçe düşmeye devam ediyor. Steam üzerinden edindiğimiz inceleme verilerine göre 239 oyuncunun incelediği WWE 2K20yüzde 22 olumlu oy alabilmiş durumda. Aynı durumu NBA 17 ’den beri yaşayan şirket, bu yıl WWE ’de de sarsıldı.

Şimdi akıllarda tek bir soru var, “Yayımcı ilgili sorunları iki hafta içerisinde giderene kadar oyun böyle kalmaya devam mı edecek?” Sanırsak bu sorunun cevabı maalesef evet olarak görülüyor. Ancak gelecek iki hafta içerisinde kısmi kısmi güncellemeler de yapılabilir. Bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur