Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, akıllı telefonlarda belirleyici özelliklerden olan depolama kapasitesi ve RAM konusunda rakipleri arasında bir adım öne çıkmayı başarıyor. Üstün özelliklere sahip olacak yeni oyuncu telefonu Black Shark 3‘e de çok güveniyor.

Ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi Black Shark 3, şu ana kadarki en yüksek RAM kapasitesine sahip olan akıllı telefon olarak tarihe geçebilir. İddiaya göre Çinli bir sertifikasyon sitesinde SHARK KLE-AO model numaralı bir cihaz görüntülendi. Bu cihazın teknik detaylarında görülen en net bilgi ise cihazın 5G bağlantı desteklediği ve 16 GB RAM belleğe sahip olduğu görüldü. Ayrıca cihazın pil kapasitesi de 4700 mAh olacak.

Black Shark 3 hakkında daha fazla bilgi bulunmuyor. Ancak bir önceki versiyonu ile karşılaştırırsak, donanımsal özellikler ve fiyat açısından daha üstün bir cihaz bekleniyor. Hatırlanacağı üzere Black Shark 2, 6,39 inç FHD ekran boyutu ve Snapdragon 855 işlemcisi ile gelmişti. Dünyanın ilk 16 GB RAM belleğine sahip akıllı telefon olacağını düşünürsek, resmi açıklama gelene kadar merak uyandıracağını söyleyebiliriz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur