16 Kasım günü Evofone mağazasının açılışına katılacak olan Hakkı Alkan ayrıca okurlarıyla da buluşacaktı. Ancak, beklenmedik olaylar yaşandı.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Xiaomi Mi Store Ankara mağaza açılışı ertelendi

Evofone, yeni mağazasını Ankara ’daki ANKAmall isimli AVM ’de açacaktı. Günler öncesinde yapılan duyuruların ardından 16 Kasım günü, yani açılış günü geldi çattı. 16 Kasım saat 13:00 ’da yapılması planlanan açılış için izdiham oldu. Duyurulan indirimler için AVM‘ye akın eden vatandaşlar, ön sıraları kapmak için birbiriyle yarıştı. Bir süre sonra yaşanacakların kontrol altına alınamayacağına karar verildi.

 

Bu gönderiyi Instagram ’da gör

 

Açılışımız yaşanan aşırı izdiham nedeniyle iptal edilmiştir. Açılışa özel kampanyalarımız 15 gün boyunca geçerli olacak şekilde tekrar organize edilip, Bu konu ile ilgili ikinci bir duyuru yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.❤️

Mi Store Türkiye (@mistoreturkiye) ’in paylaştığı bir gönderi (16 Kas, 2019, 12:31öö PST)

 

Mi Store Türkiye isimli resmi Instagram hesabı, açılışın iptal edildiğini duyurdu. Açılışa özel kampanyaların ise 15 gün boyunca geçerli olacağı açıklandı. Konuyla ilgili duyurunun da ilerleyen günlerde yapılacağı belirtildi.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur
Yorumlar