Isparta’da trafik kurallarına uymayan dikkatsiz sürücü sayısı gün geçtikçe artıyor. Gazi Kemal mahallesi 121 cadde üzerinde seyir halinde olan yolcu otobüsü hatalı park eden ticari taksiden kaynaklı durağa yaklaşamadı.

Arıcılar Birliği Olağan Kongresinde Uslu’ya Güven Oyu Arıcılar Birliği Olağan Kongresinde Uslu’ya Güven Oyu

Saat 16.54'te gerçekleşen olayda ticari taksi sürücüsü korna ile uyarıldı. Çevredeki işyerlerinden gelen ve 'ne var aracı çekmiyorum' ifadeleriyle trafiğin ilerlemesine engel oldu. Bunun üzerine otobüste bulunan vatandaşlar ayaklandı.

Otobüs şoförü ile tartışan ticari taksi şoförü tepkiler üzerine olay yerinden uzaklaştı. Çift park yapmak, otobüs durağı girişine hatalı park yapmak ve otobüsün girişini engellemek, sürücünün ticari taksiyi hatalı park yerinden kaldırmak istememesi nedenlerinden ticari taksi plakası 112 acil çağrı merkezine yolcular tarafından iletildi. 

Yolcular bu durak girişine sık sık hatalı park yapıldığını otobüsün durağa girmekte sorun yaşadığını söyledi. Durağın yakın çevresine uyarıcı dubalar yapılarak hatalı parkların önüne geçilebileceğini aktardılar.

Nadir Öngören