Altın ve Döviz Piyasasında İlginç Gelişmeler Oluyor Altın ve Döviz Piyasasında İlginç Gelişmeler Oluyor

TOFAŞ, Fiat, Peugeot, Opel ve Citroen markaları için KO kodlu hafif ticari araçların yerli üretimini gerçekleştirecek. Bursa'da 2024'ün sonunda üretilip 2025'te piyasaya sürülecek olan bu ticari araçların ilk görüntüleri de ortaya çıktı.

Otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci, sosyal medya üzerinden bu heyecan verici gelişmeyi duyurdu. Bu yeni modellerin elektrikli versiyonları İngiltere'de üretilecekken, içten yanmalı ve hibrit sürümleri ise Bursa'da üretilecek.

Özpeynirci, "Flaş flaş flaş!! İşte Tofaş'ın 4 marka için üreteceği açıklanan 'KO' kodlu yeni hafif ticari araç modelinden ilk görüntüler. Yeni modeller 2024 sonunda üretilip, 2025'te piyasaya sunulacak. İşte Tofaş'ın üreteceği yeni Fiat, Peugeot, Opel, Citroen modelleri" dedi.

Ayrıca, Emre Özpeynirci'nin paylaştığı bilgilere göre, bu araçların içten yanmalı ve hibrit sürümleri Bursa'da üretilecek, ancak elektrikli versiyonları İngiltere'de üretilecek. TOFAŞ'ın bu hamlesi, Türkiye otomotiv endüstrisine ve yerli üretimine olan katkısını artıracak büyük bir adım olarak görülüyor