Isparta'da gerçekleşen 4. Olağan Genel Kuruluna Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İbrahim Gencel Genel Başkan Yardımcıları da katıldı. Kurulda alınan karara göre Isparta il başkanı görevini Furkan Tülü devam ettiriyor.

Tülü ifadelerinde Bizleri yeniden bu göreve layık görüp kardeşlik hukukumuzu onayan, bizlere güvenlerine bir kez daha şahit olduğumuz Genel Merkezimize, kendilerine kardeşlik yapmaktan onur duyduğum çok değerli protokole, bu kutlu davanın meşakkatli yollarında yürümeyi göze alıp sırtımızı onlara dayadığımız teşkilat mensuplarımıza, bizleri kendilerinin hamisi ve abisi gören Isparta gençliğine ve tüm katılımcılarımıza teşekkürü borç bilirim." dedi.

Kurul ardından Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette vakfın faaliyetleri ve Isparta konuşuldu.

Ziyaretin ardından Isparta il başkanı Tülü, Başkan Şükrü Başdeğirmen'in gençlere olan desteğini vurgulayarak dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Tülü ifadelerinde Başkan Şükrü Başdeğirmen'e kardeşlik yapmaktan onur duyduğunu ifade ederek şu ifadeleri kullandı; "TÜGVA Genel Başkanımız Sayın İbrahim Beşinci ve Genel Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen Beyefendiyi ziyaret ettik. Gençlik çalışmalarında desteklerini her zaman arkamızda hissettiğimiz hiçbir konuda bizleri yalnız bırakmayan ve bizlere abilik yapmasından onur, kendilerine kardeşlik yapmaktan şeref duyduğumuz Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Haber/ Nadir Öngören

Özer, Dündarbey Medresesinde İncelemelerde Bulundu Özer, Dündarbey Medresesinde İncelemelerde Bulundu