Seçim çalışmalarını yüksek tempoda sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, açık hava toplantılarına Fatih Mahallesi’nde devam etti.  Mitingin yapıldığı alanda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Tural, gönülleri fethetti. Soğuk havaya rağmen, miting alanına gelen mahalle sakinleri Tural’ı bağrına basarak “Umudumuz sensin Ahmet Başkan” diye seslendiler.  

 MAHALLEYE SOSYAL

Isparta'da elektrik kesintisi (28 Nisan pazar) Isparta'da elektrik kesintisi (28 Nisan pazar)

TESİS TAZİYE EVİ SÖZÜ

Belediye ve İl Genel Meclisi üyesi adaylarının tanıtıldığı mahalle buluşmasında Fatih Mahallesi sakinlerine hitap eden Başkan Adayı Tural, “Isparta’nın nüfus yoğunluğu en fazla olan mahallelerinden bir olmasına rağmen çok amaçlı bir sosyal tesisiniz yok. Muhtarlığın üzerinde bir tesis var ama ihtiyaca cevap vermiyor. Burada emeklilerimiz var gidip boş vakitlerini değerlendirmek istiyorlar.  Kadınlarımız kurslara katılmak istiyor. Bir düğün salonu istiyorlar. Göreve geldiğimizde buraya üstünde düğün salonu olan çok amaçlı bir sosyal tesis kazandıracağız. Bu mahalle aynı zamanda doğu ve güneydoğulu vatandaşlarımızın ağırlıklı olarak ikamet ettikleri bir mahalle. Burada vefat eden bir vatandaşımızın cenaze törenine katıldık.  Orada bana mahalle halkı taziye evi talebinde bulundular. Bizde göreve geldiğimizde taziye evi yapacağımızı söyledik. Geçenlerde mevcut belediye başkanı geldi. Taziye evi yapacağız dedi. Tamam da ben deyince mi aklınıza geldi. Sormazlar mı 5 yıldır neredeydin? Niye yapmadın da şimdi bunun sözünü veriyorsun? Seçim mi var? Sakın inanmayın. Bunlar seçim yatırımı. Ama artık devran döndü. Artık Ahmet Tural var. Mahallelerin hizmetkarı burada. Söz veriyorum. Ben göreve geldiğimde bu mahallede yapacağım ilk icraat taziye evini yapmak olacak. Bundan kimsenin şüphesi de olmasın” dedi.

KAPALI PAZAR YERİ

Mahalleye modern bir kapalı pazar yeri kazandıracaklarının sözünü de veren Başkan Adayı Tural” Emeklilerimiz maaşlarını almak için ya şehir merkezine ya da  Iyaş bölgesine gitmek zorunda kalıyor neden çünkü banka ATM’si yok. Daha bunu koydurmaktan acizler. Bu belediye için çok küçük iş. Gösterirsin yerini  kira almazsın buraya bir ATM koydurtursun. Biz bunu yaparız.

5 YIL GEÇMİŞ PARK

DÜZENLEMESİNİ YENİ YAPIYORLAR

Bakın hemen karşınızda bir park var. Yıllarca belediyeden hizmet beklediniz o parkın düzenlenmesi için. 5 yıl geçti geldi seçim zamanı. Şimdi ne yapıyorlar o parkta düzenleme yapıyorlar. Sakın bu seçim yatırımlarına kanmayın. Sizin yine helal oyunuzu alacaklar sonra seçildiklerinde sizi 5 yıl daha unutacaklar.  Mahalledeki hanım kardeşlerim benden İşmer kooperatifinin bulunduğu alana park alanı yapılması spor aletleri konulmasını yine  Mehmet Akif Ersoy okulunun karşısındaki alana da  park yapılmasını istemişler. Bu taleplerinizin hepsini karşılamanın sözünü veriyorum.  Yine bu İşmer evlerinin oldu yerde  ve çeşitli sokaklarda 25 yıl önce dökülen asfalt yollar var. Yamalı bohçaya dönmüş durumda. Bunları da göreve geldiğimizde yapacağız. Burada yağışla birlikte yukarıdan gelen su kot sorunundan dolayı aşağı bölgelerdeki evlerde apartlarda su basma olayları var.  Altyapı yenilenmesi gerekiyor” dedi. Tural Fatih Mahallesinden Üniversiteye ve tıp fakültesine doğrudan otobüs gitmesi isteğini de göreve gelir gelmez yerine getireceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Başkan Adayı Tural mahalle sakinleriyle özçekim yaptı. 

Haber Merkezi