Altın İthalatının Serbest Bırakılması Gündemde Altın İthalatının Serbest Bırakılması Gündemde

Yılmaz, saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet dilerken devletimizin gereğini yapacağını ifade etti. Yılmaz; "Irak’ın Kuzeyinde 22-23 Aralık 2023 tarihlerinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda oniki Kahraman askerimiz şehit olmuştur.  Şehadete yürüyen yiğitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, silah arkadaşlarına, sevdiklerine, yakınlarına ve Yüce Türk Milletine sabırlar diler, yaralı askerlerimize de mevladan acil şifalar temenni ederiz.  
Vatanımız, Devletimiz, Milletimiz, Bayrağımız ve İstiklalimiz için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi şükran, minnet ve dualarla anıyoruz. Biz biliyoruz ki Devletimiz güçlüdür ve gereğini yapacaktır bundan da hiç şüphemiz yoktur. Devam eden operasyonlar da Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Kahraman askerlerimize Allah’tan güç, kuvvet ve başarılar diliyoruz.
Ayrıca Pençe kilit operasyonu bölgesinde ki çatışmada yaralanan ve tedavi altına alınan Ş.Karaağaç/Beyköy’lü Hasan KESKİN evladımıza da Allah’tan acil şifalar dileriz.
Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak terörü ve terörü destekleyenleri kınıyor ve lanetliyoruz, Devletimizin ve kahraman ordumuzun her daim yanında olacağımızı tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.