Yeni filmi ‘Arif V 216 ’nIn çekimlerini tamamlayan Cem Yılmaz, yorgunluğunu Bodrum ’da atıyor. Sevgilisi Özge Sabuncu ’yla 12 milyon 258 bin TL ’ye satın aldığı ‘Samatya ’ adlı yeni teknesinde vakit geçiren komedyen, gün boyunca denizin tadını çıkardı.

SEVGİLİSİNE ŞOV YAPTI

Milliyet'te yer alan habere göre, Yılmaz, Sabuncu ayaklarını denize soktuğu sırada koşarak suya atladı. Bir süre tek başına yüzen komedyen, daha sonra sevgilisini de çağırdı.

Sabuncu, düzgün fiziğiyle dikkat çekerken, Yılmaz ’ın bir hayli kilo aldığı gözden kaçmadı. Çiftin keyifli halleri objektiflere böyle takıldı.

Cem Yılmaz ile Özge Sabuncu tatilde

Cem Yılmaz ile Özge Sabuncu tatilde

"CEM'LE YATAKTA KOPUYORDUK"

Hızlı aşk trafiğine rağmen Cem Yılmaz ’dan kopamayan Özge Sabuncu geçtiğimiz ay ünlü şovmenin bir fotoğrafına yorum yazdı. Yılmaz ’ın paylaştığı robotlu eski bir pozun altına sabuncu “Bu bu bu” notunu düştü. bu yorumu gören Cem Yılmaz ’ın bir takipçisi Sabuncu ’ya mesaj attı ve ünlü komedyenin “Fi” dizisinin oyuncusu Merve Çağıran ’la yakın zamanda yaşadığı ilişkiye gönderme yaparak “Merve Çağıran ’la sevgili adam. Kız evinden çıkıyor görmedin mi hala yorum? ne yapıyorsun kızım?” yazdı. Takipçinin attığı mesajı görüp çok sinirlenen Özge Sabuncu takipçiye DM mesajı attı ve “Yatakta kopuyorduk, zavallı yazdı” ve daha sonra kendisine “Anlamadım kim zavallı, evet bence de zavallı” karşılığını veren takipçiyi anında engellemişti.