Mavi gözlü kadınlar için makyaj tüyoları

İşte dudaktan gözlere mavi gözlü kadınlar için makyaj tüyoları. 27-08-2017 10:15:57 Güzellik

Mavi gözlü kadınlar çoğunlukla soluk görüntülerinden şikayet ederler.Mavi gözlü kadınlar için renk kullanımı çok önmeli. Sıcak tonları seçmek mavinin solukluğunu büyük ölçüde kıracaktır. Makyaj yaparken doğal ve gözlerini belirginleştiren makyaj yapmaları, onları çok daha güzel gösterecektir. İşte dudaktan gözlere mavi gözlü kadınlar için makyaj tüyoları.

Zıt renkleri kullanın

Turuncu, mavinin zıt rengi olduğu için gözlerinizi bu ton ile belirginleştirebilirsiniz ve aynı zamanda dramatik bir etki yaratabilirsiniz.

Siyah eyeliner olmazsa olmaz

Siyah eyeliner, soluk gözlerde kötü bir görünüm oluşturduğu için siyah eyeliner yerine koyu gri veya lacivert tonlarını tercih edebilirsiniz. Bu uygulama sonucunda her iki ton da gözlerinizde hoş bir çerçeve etkisi yaratacak ve mavi tonunun belirgin ve canlı görünmesine yardımcı olacaktır.

Siyah kirpikler

Göz kapağınıza uygulayacağınız siyah eyeliner, gözlerinizde boğucu bir görünüme yol açabilirken, kirpiklerinize birkaç kat uygulayacağınız siyah maskara, gözlerinize daha canlı bir görünüm kazandıracaktır.

Kırmızı ruj

Mavinin kontrast rengi kırmızı ve turuncu olduğu için gözlerinizi açığa çıkarmak için yüzünüzde bu kontrast renkleri kullanabilirsiniz.