Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler

Isparta'nın halı yıkama sektöründeki öncüsü İpek Halı Yıkama, yaptığı yatırımlarla hem kentte hem de bölgede adından söz ettirmeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk halı kurutma odasını Isparta’ya kazandıran İpek Halı Yıkama, müşterilerine hızlı ve kaliteli bir hizmet sunuyor.

İpek Halı Yıkama gücüne güç katıyor,

Türkiye’nin ilklerini Isparta’da yaşatıyor.

İpek Halı Yıkma İşletme Sahibi Mehmet Kabaoğlu, “İpek Halı Yıkama olarak yine sektörümüze bir yatırım daha yaptık. Kullandığımız kurutma odasını yeniledik. Bu kurutma odası Türkiye’de tek olan kurutma odası.”dedi.

Whatsapp Image 2024 02 05 At 17.27.31

Akdeniz Bölgesi'nin ve Isparta'nın en büyük halı yıkama tesisine sahip olan İpek Halı Yıkama, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Her geçen gün müşterisine daha kaliteli bir hizmet sunan İpek Halı Yıkama, bu kezde Türkiye’nin ilk halı kurutma odasını Isparta’ya kazandırdı.

Yıkanan halıların 2 saatte kurutulduğu kurutma makinesinin detaylarını anlatan İpek Halı Yıkma İşletme Sahibi Mehmet Kabaoğlu, “Kış aylarında kurutma işlemlerini kurutma odamızda yapıyoruz. Daha öncesinde kullandığımız bir kurutma odası mevcuttu. Bu kurutma odasının kurutma süresi yaklaşık 16 saatti. Yeni aldığımız, yeni kullandığımız kurutma odamız da bunu 2 saate kadar düşürdük. Dolaylı olarakta müşterimizden aldığımız halıyı 2 gün sonra tekrar temizlenmiş ve kurumuş bir şekilde teslimatını gerçekleştiriyoruz. Daha öncesinde 3 gün içinde teslim ettiğimiz halılar 2 gün içerisinde teslim ediliyor müşterilerimize. Standart gerçekleştirdiğimiz işlemler devam etmekte. Çırpma, yıkama, sıkma ve asma işleminden sonra kurutma odamıza getiriyoruz halılarımızı. Kurutma odasının özelliği çok hızlı kurutması. Bundan kaynaklı halılarımız yumuşacık çıkıyor. Hızlı ve kaliteli hizmetimizden yararlanmak isteyen müşterilerimizi İpek Halı Yıkamaya bekliyoruz” dedi.

Haber Merkezi