29 Ekim'de piyasaya sürülecek olan araçların fiyatları ve özellikleri merak konusu oldu.

Agrotech, Joyce Elektrikli Araç Teknolojileri'nin yüzde 75 hissesini satın alarak, Türkiye'nin yüzde 100 yerli üretim motor, batarya ve elektronik sistemlere sahip elektrikli araçlar üreteceğini duyurdu.

Tanıtılan yeni modeller arasında aileler için tasarlanan "VC3" hatchback modeli yer alıyor. Beş kapılı ve beş koltuklu olan VC3, A00 sınıfında konfor, şıklık ve kaliteyi bir araya getiriyor. Aracın güçlü bir şarj alt yapısına ve uzun menzile sahip olacağı belirtiliyor.

Diğer bir model olan "EC5" ise zekâ ve kaliteyi ön planda tutan akıllı bir butik araç olarak öne çıkıyor. Beş kapılı ve dört koltuklu EC5, A00 sınıfındaki bir tasarıma sahip. Serinin sert SUV modeli "EX3", dayanıklı tasarımıyla dikkat çekerken, beş kapılı ve dört koltuklu bu A0 sınıfı araç, güvenli ve rahat bir sürüş sunmayı hedefliyor.

Bedelli Askerlik Ücretlerine Temmuz Zammı Geliyor Bedelli Askerlik Ücretlerine Temmuz Zammı Geliyor

Fiyat Bilgileri

Joyce Elektrikli Araç Teknolojileri tarafından geliştirilen bu yeni yerli elektrikli araçlar, 29 Ekim'de piyasaya sürülmeye başlanacak. Hatchback modeli 699 bin TL ve ticari modeli 1 milyon 199 bin TL fiyat etiketleriyle satışa sunulacak. Ayrıca, yıllık 200 bin adet üretim kapasitesine sahip olacak fabrikanın Tekirdağ'da kurulacağı açıklandı.

Haber Merkezi