Kullanıcılar, mesaj gönderme işlemi sırasında mesajın gönderilmediğini fark ediyor ve "Bağlanıyor" uyarısıyla karşılaşıyor.

Milyonlarca kullanıcı, "WhatsApp çöktü mü?" sorusunun cevabını Google üzerinden araştırıyor. Hem iPhone hem de Android telefon kullanıcıları, şu anda WhatsApp üzerinden iletişim kuramıyorlar. WhatsApp'ın bağlı olduğu Meta şirketinden konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Sosyal medyada, kullanıcılar WhatsApp ile ilgili erişim sorunları yaşadıklarını belirtirken, bazı kullanıcılar aynı sorunun Instagram'a da yansıdığını ifade etti.

Isparta'da bugün ( 30 Nisan 2024) vefat edenler Isparta'da bugün ( 30 Nisan 2024) vefat edenler

WhatsApp Hakkında

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen ve platformlararası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama; 2G, 3G, 4G veya Wi-Fi internet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video, ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj ve belge göndermelerini sağlar.

Aynı adı taşıyan şirket, eski Yahoo! çalışanları olan Brian Acton ve Jan Koum tarafından ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur.

Haber Merkezi