Ayan, katıldığı TV programında maçtan çekilmenin doğru bir hareket olduğunu vurgularken, Kupa maçı için Suudi Arabistan ile imzalanan sözleşmenin maddelerini sıralayarak, karşı taraftan bununla ilgili bir yanıt geleceğini vurguladı.

Ünlü spor yazarı Ayan, Türkiye Futbol Federasyonu'na da tepki göstererek, Cumhuriyetin 100. yılında böyle bir organizasyonun ülkemizde değil de Arabistan'da yaparsan böyle olur" dedi.

İşte Ayan'ın katıldığı TV programındaki dikkat çeken ayrıntılar:

Aksu'da Fener Alayı Yürüyüşüyle 19 Mayıs Coşkusu Aksu'da Fener Alayı Yürüyüşüyle 19 Mayıs Coşkusu

Mehmet Ayan, Süper Kupa'yı Arabistan'da oynatma fikrinden dolayı TFF'yi eleştirdi.

"100.YILDA BUNU YAPAMAZSAN"

"Ben Arabistan'a kesinlikle karşı değildim. Ama 100.yılda bunu yapamazsın. 99, 101, 102 istediğin tarihlerde yap ama bu sene değildi. 4 milyon Euro için bunlara değdi mi?"

"GALATASARAY VE FENERBAHÇE DOST OLMAZ!"

"Herkes tek vücut olalım, yek olalım diyor ama geçin bu işleri. Galatasaray ve Fenerbahçe dost olmaz. Deprem olduğunda da aynı şeyleri söyledik. Türkiye'de oynanacak Galatasaray - Konyaspor, İstanbulspor - Fenerbahçe maçında yaşananlara bakar." dedi.

Mehmet Ayan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Mehmet Ayan kaç yaşında diye soruyorsanız Mehmet Ayan’ın doğum tarihi 1975 yılıdır. Mehmet Ayan aslen Ispartalı’dır. Mehmet Ayan üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde tamamlamıştır. Mehmet Ayan spor programlarında yorumculuk ve sunuculuk yapmaktadır.

Mehmet Ayan Kariyeri

Mehmet Ayan meslek hayatı ilk olarak 1995 yılında Best FM radyosunda çalışarak başlamıştır. Burada Haber Müdürlüğü pozisyonuna kadar yükselmiştir. Mehmet Ayan NTV ekranlarında Serdar Al Çelikler ve Erbatur Ergenekon ile birlikte Kırmızı Çizgi programını sunmuştur. Daha sonra Kırmızı Çizgi programını Youtube üzerinde Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık ile yapmıştır. Mehmet Ayan son olarak Aspor ekranlarında spor yorumculuğu yapmaktadır.