Isparta'da Rekabet Sayesinde Meyve Fiyatları Düştü, Pazar Canlandı Isparta'da Rekabet Sayesinde Meyve Fiyatları Düştü, Pazar Canlandı

Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Semiramis Zehra Karataş,  Ispartalıları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ünlü tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün’le buluşturacaklarını ifade etti.

TKB Şube Başkanı Karataş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde ünlü oyuncunun Isparta’da iki perdelik Aşk ve Komedi isimli müzikli dans gösterisi sunacağını belirtti. Türk Kadınlar Birliği Isparta Şubesi yararına gerçekleştirilecek olan ve satışa sunulan gösterinin biletleri kısa sürede tükendi.  Gösteriden elde edilecek gelir kız çocuklarının eğitim harcamaları için burs olarak dağıtılmak üzere Türk Kadınlar Birliği Isparta Şubesine bağışlanacak.

Sözkonusu müzikli dans gösterisinin Isparta Belediyesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu desteği ile gerçekleştirileceğinin altını çizen TKB Şube Başkanı Semiramis Zehra Karataş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenledikleri bu etkinliğe ilginin büyük olmasının kendilerini son derece sevindirdiğini söyledi. Ünlü tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün’le AŞK VE KOMEDİ isimli iki perdelik müzikli gösteri 8 Mart Cuma günü saat 20.00 de ITKM Gül Salonu’nda sahnelenecek.

Haber Merkezi