Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği 107 yaşında. Isparta Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Savcı, yayınladığı mesajda “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği 1915 yılında kurulmuş, 1983 yılında 2847 sayılı kanun ile bu ismi almıştır. Kamu yararına çalışan, ülke genelinde 51 Şube ve 41 temsilciliği bulunan, tamamı şehit Ailesi ve gazilerden oluşan ve 22 bin üyeye hizmet veren bir dernektir.

Şehit ve Gazi ismini kullanarak istismar eden, kendilerine menfaat sağlayan, kişi, şirket ve kendisini temsilci sivil toplum kuruluşu gibi tanıtanlarla mücadele eden, Şehitliğin ve gaziliğin maneviyatını ön plana çıkaran, Üyelerimizin tamamının sosyal hayata adapte olmasını sağlayan bir dernektir.

LPG Fiyatlarına Büyük İndirim Geliyor! LPG Fiyatlarına Büyük İndirim Geliyor!


Özlük haklarının korunması ve düzenlenmesi için kamu ve STK ile işbirliği halinde çalışan, Asil Türk Milleti için “Daha Ne verebiliriz “ düsturuyla projeler üreten, Kısacası Vatan için Can adayan, Bu millet için Can verenlerin, şehitlerimizin emaneti şerefimizdir diyebilenlerin derneğidir!

Bu vesile ile Aziz Şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden Gazilerimizi rahmet ve minnetle anar, Şehit ailelerimize ve Kahraman Gazilerimize sağlıklı bir ömür dilerken Tüm üyelerimizin 107. yılını kutlarım” dedi.