19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla merkez köy ve mahalle muhtarları Gelincik köyünde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. Etkinliğe Vali Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Gelincik Köyü muhtarı Erkan Sezgin’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda bir konuşma yapan Vali Baruş muhtarların, demokrasinin vazgeçilmez unsurları ve vatandaşın devlete en yakın temsilcileri olduğunu söyledi.

Vali Baruş konuşmasının devamında “Muhtarlarımız halkımızın sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Muhtarlarımız, mahallelerinde, köylerinde her zaman vatandaşla bir arada olan, onların dertlerini dinleyen ve bu dertleri ilgili mercilere ileten kişilerdir. Bu sayede, halkımızın sorunlarının hızlı bir şekilde çözülmesine katkıda bulunmaktadırlar. Isparta’da görev yapan muhtarlarımız da bu görevi layıkıyla yerine getiren kişilerdir. Hepinize bu özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.19 Ekim Muhtarlar Günü, muhtarlarımıza verilen bir değerin sonucudur. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlarımızın önemini vurgulamak ve çalışmalarını takdir etmek amacıyla bu günü muhtarlara armağan etmiştir. Bu vesileyle, Sayın Cumhurbaşkanımıza da muhtarlarımız adına şükranlarımızı sunuyorum. İl Özel İdaresi olarak, köylerimize layık oldukları hizmeti götürmek için her türlü gayreti gösteriyoruz. Bu çalışmalarda muhtarlarımızın desteğine her zaman ihtiyaç duyuyoruz. Halkımızın sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için birlikte çalışmaya devam edeceğimize inanıyorum. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, Isparta'mızı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğimize yürekten inanıyorum. Hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum” dedi.

Park ve Bahçeler Temizleniyor Park ve Bahçeler Temizleniyor