Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 02 Ekim Pazar günü İstiklal Mahallesi Camii’nde gerçekleştirilen buluşmaya Isparta Valisi Aydın Baruş, İl Müftüsü Bayram Şahin, Müftülük idarecileri, Manevi danışmanlar, din görevlileri, gençler ve vatandaşlar katıldı.
Kılınan sabah namazının ardından aşr- şerif, tesbihat, zikir ve salavatlar okundu. İl Müftüsü Bayram Şahin yaptığı sohbette, “Yüce Allah (c.c) beş vakit namaz kılmayı emretti ve sabah namazına da meleklerin şahit olduğunu söyledi. Veladetini hatırladığımız Hz. Peygamber de (s.a.s) sabah namazının dünya ve içindekilerden hayırlıdır buyurmuştur” ifadelerini kullandı. Müftü Şahin, özellikle sabah ve yatsı namazlarını kılmaya devam edilmesini, bu namazları kılanların Allah’ın himayesinde olduklarını da sözlerine ekleyerek buluşmaya katılanlara ve cemaatin çoğunluğunu oluşturan gençlere teşekkür etti,  derslerinde başarılar diledi.

İl Müftü Yardımcısı Seyit Böğet'in yaptığı duanın ardından ikramlar yapıldı ve Vali Baruş, cemaatle hasbihal ederek üniversite gençliğiyle de hatıra fotoğrafı çekildi.

Burdurlu Yetiştiricilerin Kangal Köpekleri, Heybetleriyle Görenleri Etkiledi Burdurlu Yetiştiricilerin Kangal Köpekleri, Heybetleriyle Görenleri Etkiledi