Isparta'da iz bırakan, kapsayıcı çalışmaları ile yaygın etki bırakan üst düzey kamu yöneticileri deprem bölgesinde yaraların sarılması için görev almaya devam ediyor. 

Vali Vahdettin Özkan'ın ardından Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş da  Antakya için görevlendirildi

2013 Şarkîkaraağaç, 2015 Eğirdir Kaymakamlığı, İl Özel İdare Genel Sekreterliği ve Isparta Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunan Bartın Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş Antakya'da görevlendirildi.

VALİ ÖZKAN HATAY'DA KOORDİNATÖR VALİ OLARAK GÖREVDE
2013- 2016 yılları arasında Isparta Valisi olarak görev yapan Konya Valisi Vahdettin Özkan'da 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremin ardından Koordinatör Vali unvanı ile Hatay'da görevlendirilmişti.

YARALARI SARMAK İÇİN
6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş'a bağlı Pazarcık'ta 04: 17'de 7,7; saat 13: 24'te Elbistan'da ise 7,6 büyüklüğünde meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerin yaralarının sarılması için tüm yurt seferber oldu. 
Isparta'da Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarının sarılması için tüm imkânları seferber etti. Bireysel ve kurumsal bazda seferberlik hâli ve destekler devam ediyor. 

Isparta'da Gül Festivaline Hazırlıklar Başlıyor Isparta'da Gül Festivaline Hazırlıklar Başlıyor

UMUT VE GÜVEN VEREN GÖREVLER
Isparta için umut, güven ve gurur veren iki gelişme daha yaşandı. Zira bir dönem Isparta'da görev yapan, kapsayıcı çalışmaları ile iz bırakan ve yaygın etki sağlayan kamu üst düzey yöneticileri deprem bölgelerinde görev almaya başladı.

2013-2016 yılları arasında Isparta Valisi olarak görev yapan Konya Valisi Vahdettin Özkan, Hatay'da deprem sonrası çalışmaları yönetmek üzere Koordinatör Vali olarak göreve getirilmişti.
Bugün de 2013'te Şarkîkaraağaç, 2015'te Eğirdir Kaymakamlığı, Özel İdare Genel Sekreterliği ve Isparta Vali Yardımcılığı yapan Bartın Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, Antakya'da Koordinatör Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi. 

Bartın Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, sosyal medyadan, ''İçişleri Bakanlığımızın emri ile deprem sonrası çalışmalarda görev almak üzere Hatay-Antakya’ya yola çıkmış bulunmaktayım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun '' mesajını paylaştı.