Ak Parti Isparta Milletvekili adayı Osman Zabun, Kanal32’de katıldığı Memleket meselesi programında bomba açıklamalarda bulundu. Aylin Cesur’un dün katıldığı programda Selahattin Demirtaş’a terorist diyememesini üzüntüyle karşıladığını ifade etti.

 Zabun, Bu memlekette Selahattin Demirtaş, Osman Kavala gibi isimlerin Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olmasıyla serbest kalacağı, Khk’lıların  sorgusuz sualsiz göreve iade edileceği miting alanlarında vaat olarak dillendiriliyor.  Kavala’da, Demirtaş’ta elleri kanlıdır bu ülkenin evlatlarının ölmesine şehit olmaşarına sebep olmuşlardır ve bunlar teroristtir. 

Yine Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığından gitmesini sadece bunlar değil, Ülkemize düşman olan tüm dış Ülkelerde gitmesini istiyor, eğer tüm bu güruhlar Erdoğan gitsin diyorsa, Erdoğan doğru adamdır.

zabun prog

AĞAÇ KÖKÜ YESİNLER SÖZÜ SORULDU

Gelen bir izleyisi sorusunda, Bir Polis memuru’nun Khk sonrası göreve iade edildiğini bugün Zabun’un kendisinden helallik isteyip istemeyeceğini sorması üzerine Zabun cevap olarak, Eğer bu Polis arkadaş kendini Fetö’ye ait hissediyorsa gönül veriyorsa, helallik istemem hakkını helal etmesin bende etmem dedi.

ISPARTA’NIN ULAŞIM SORUNLARI SORULDU

Programda Gazeteci Mehmet Erçakır Isparta’nın ulaşımdaki sorunları soruldu. 

Zabun Isparta’nın 3 bölgede ulaşım sorunu kaldığını söyledi, Burdur dostluk yolunda 4 km çalışma kaldı, kış sezonunda durmuştu bugün yarın başlar ihalesi yapıldı sorun yok.

KONYA YOLU

Burdur'da Otomobil Şarampole Devrildi 1 Yaralı Burdur'da Otomobil Şarampole Devrildi 1 Yaralı

Konya yolu benim rahatsızlığım sürecinde Eğirdir gölü özel hükümlerine takıldı, biz onuda çözdük şuan 45 km eksiğimiz var 

DEREBOĞAZI YOLU

120 kmlik yoldu süreçler içinde yaklaşık yarısı yapıldı, daha önce nitelikli bir proje hazırlanmış söz konusu projede 22 km tüneller ve viyadükler vardı, ama bunu uygulamaya koymak zor oldu ve ağır maliyet gerektirdi, biz maliyetleriin düşürülüp uygulanabilir olması için Projeyi mevcut yol üzerinden revize ettirdik, Önce Çamlık, Elsazı ihalesi ve ikinci etapta, Kazak tüneli, Kargı tüneli bölgesinide ihale yaptırarak sonuca ulaştıracağız. dedi.