İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı ve parti yönetimi seçim çalışmaları kapsamında Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayicileri ziyaret etti. Sanayicilerin sorunlarını dinleyen Belediye Başkan Adayı Tural, ardından OSB yönetimiyle bir araya geldi. Başkan Adayı Tural, yatırım ve fon ofisleri kuracaklarını ve kurulacak ofislerde sanayicilerin destekleneceğini söyledi.

Şartları Taşıyan Öğrenciye 5 Bin Lira Destek Şartları Taşıyan Öğrenciye 5 Bin Lira Destek

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkan Adayı Tural, Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi oldu. Sanayicileri tek tek ziyaret eden Başkan Adayı Tural’a İyi Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve parti yöneticileri de eşlik etti.  OSB’deki sanayicilerin sorunlarını dinleyen Belediye Başkan Adayı Tural, seçim sonrası göreve seçilesi halinde sanayicilere yönelik yapacağı projeleri anlattı. Başkan Adayı Tural ayrıca, OSB’deki işçilerle de bir araya gelerek, yerel seçimlerde kendisine destek istedi.

ÖZKUTLU’YU ZİYARET ETTİ BAŞARILAR DİLEDİ

Sanayici ve işçilerle yaptığı sohbetin ardından OSB’de faaliyet gösteren ve aynı zamanda Ak Parti Isparta Belediye Başkan Aday Adayı olan İrfan Özkutlu’yu ziyaret eden Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, yerel seçimlerde birbirine başarı dileklerinde bulundular.

İÇİMİZDEN BİRİNİN BAŞKAN OLMASINI İSTERİZ

Tural ve beraberindeki parti yönetimi daha sonra Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut ve yönetimini ziyaret etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabulut, 31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Adayı Ahmet Tural’a başarılar diledi.  Karabulut “Bugün özel bir gün İçimizden birisi yıllarca esnaflarımız temsil eden bir kardeşimiz bir siyasi partinin adayı olarak ziyarete geldi.  Bunun için bu hoşgörüyle kendilerine teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir girişimde böyle güzel bir başarıyı inşallah kendisine dilerim. İçimizden birisi olursa seviniriz. Kendisinin  her zaman yanımızda olacağını telaki ederim. Tabi ki bu işler nasipten öteye geçilmez bu bir nasip işidir talep ederseniz olur talep ettiğinde de inşallah çalışmayla başarılı olacağını düşünüyorum. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olur diye düşünüyorum” dedi. Isparta’daki sanayici aşkının OSB’ye yansıması gerektiğini belirten Karabulut “ En büyük yanlış nerden geldi? Biz ikinci kuşak Isparta’daki sanayicilerimizin ikinci kuşak çocuklarını eğitemedik. Hastane Caddesinde belki de 150 – 200 halıcı dükkanı vardı.  O zamanlar tekstil Isparta’nın ana kaynağıydı. İplik fabrikaları çoktu. Bunların hepsinde kendi yükünü çeken esnaf sanayiciler vardı. Ama bunların hiçbiri ikinci kuşağa devretmedi. Şimdi bizim bölgeye gelip de sanayicilik yapan ikinci kuşakta kimse yok. Bizim biran evvel şehir olarak tüm arkadaşlar olarak hizmet ve sanayici üretmemiz gerektiğini sanayici yetiştirmemiz gerektiğini bunu eğitim camialarıyla birlikte bütünleşip bunu da çözmemiz lazım diye düşünüyorum” dedi.   

ISPARTA’NIN KAYBEDECEK BİR DAKİKASI BİKLE YOK

Isparta Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi halinde sanayicilerle birlikte çalışarak projeler üreteceklerini belirten Başkan Adayı Tural, yatırım ve fon ofisleri kuracaklarını ve kurulacak ofislerde sanayicilerin destekleneceğini söyledi.  Tural “OSB bizim için çok önemli ve değerli bir bölgedir barışın huzurun istikrarın olduğu yerde istihdam ve ekonomi her zaman yüksek seviyededir. Organize sanayi ve  belediye ile birlikte entegreli bir şekilde çalışmak istiyoruz. Artık Isparta'nın kaybedecek bir dakikası bile yok.  Sanayileşme ve istikrarın sağlanması ekonomiye katkının sağlanması çözüm bulunması noktasında belediye çok önemli.  Bunun için ne yapılabilir. Yatırım ve fon ofisleri kurarak AB’den sağlanabilecek desteklerle iş imkanlarını geliştirme şansı bulabiliriz. Sanayicinin belediyenin her türlü imkanından faydalanması yönünde de destek olacağımızı ifade etmek istiyorum. Sanayici bizim için bir şehrin hem gelişmesine katkı sağlar hem istihdama ve ekonomiye hatta ülke ekonomisine katma değer sağlar bunun için sanayiciyi önemsiyoruz. Seçilmemiz durumunda da organize sanayi bölgesini bir paydaş olarak yapılabilecek projelerde ortak akılla yürütülmesi konusunda da sizlere söz vermiş olayım. Başkana ve yönetim kurulu üyelerine bir teşekkür daha yapmak istiyorum. Sizlerin göreve geldikten sonra OSB’nin dolması konusunda yapmış olduğunuz fedakar çalışmalarını biliyorum. Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. OSB’nin genişleme durumundan dolayı da ikinciye geçeceğinizi söylediniz. Bundan dolayı da tebrik ediyorum” dedi.

ISPARYA’YI UÇURACAK PROJELERLE GELİYORUZ

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural ve beraberindekiler, OSB ziyaretinin ardından Süleyman Demirel Havalimanı’nda faaliyet gösteren havacılık okulunun yönetim kurulu başkanı Erdoğan Cabıoğlu’nu ziyaret etti. Havacılık okulu hakkında bilgi alan Başkan Adayı Ahmet Tural, daha sonra uçuş simülasyonuna katıldı. Tural burada “Isparta’yı uçuracak projelerle geliyoruz” mesajı verdi.