Malzemeler

2 Adet alabalık
1 Adet soğan
Yarım demet maydanoz
1 Adet yumurta
2 Dilim ekmek
1 Tatlı kaşığı kimyon
1 Çay kaşığı karabiber
1 Su bardağı zeytinyağı
1 Tatlı kaşığı tuz 
 
 Hazırlanışı 
 Alabalıkları temizleyip haşlayın.
Deri ve kılçıklarını ayıklayın.
Soğanı rendeleyin ve maydanozu ince ince kıyın.
Ekmek dilimlerini ıslatıp suyunu sıkın.
Ayıkladığınız balık etlerine yumurta, ekmek, kimyon, karabiber, tuz, ince kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş soğanı ilave edip yoğurun.
Hazırladığınız köfte harcını parçalara ayırarak şekil verin.
Bir tavada zeytinyağını kızdırıp köfteleri pembeleşinceye kadar kızartın.
Sıcak olarak servis yapın.